Blog 1 -
 Striptease Street  thumbnail

Striptease Street

Published May 14, 23
4 min read

Keukenweetjes - Seniorennet

Deze verstekeling zorgt ervoor dat Jeanne denkt dat haar tante komt spoken als wraak voor de aanvechting. 6 13 januari 1997 Sam zet een actie op touw tegen bontmantels (striptease francais). Daarom steelt een vriend van haar zo'n mantel. Jeanne is boos omdat Jef stiekem verlof heeft genomen om te vissen. Jeanne vindt de bontjas en denkt dat dit een gift is van Jef om het goed te maken.

Wanneer Jef daarop niesbuien krijgt, denkt Ria dat hij allergisch is voor de vogel. Dan blijkt dat Jef allergisch is voor de kat die Koen op zijn kamer verbergt (striptease francais). Wanneer de vogel uit de kooi is verdwenen, probeert Jeanne dit te verbergen voor Odilon. 8 27 januari 1997 Het koningspaar brengt een bezoek aan Leuven.

Nu staat plots een van de oud-leerlingen in de winkel. Ondertussen werkt Ria de andere studenten op de zenuwen. striptease francais. Sam en Betty proberen haar te koppelen via een contactadvertentie. 11 17 februari 1997 Wanneer Jeanne verneemt dat Sinterklaas overmorgen in De Lekkerbek komt, onderneemt ze actie om de Heilige Man bij haar de volgende dag te laten passeren.12 Laatste aflevering met Anne Denolf 24 februari 1997 Jef heeft met Gerard voor een aanzienlijk bedrag gewed op voetbal. Jeanne gaat voor enkele dagen naar Blankenberge en komt terug met een aanzienlijke som geld. De studenten denken dat zij in het casino heeft gewonnen. Sam kondigt aan dat ze haar studies verderzet in Gent.

Jeanne denkt echter dat ze de dochter is van Étienne Davignon. Odilon heeft een verblijf gewonnen voor de ganse familie in een bungalowpark. Hij overtuigt Jeanne om voor zijn vrouw door te gaan. Jeanne wil dat de studenten meegaan en maakt de organisator wijs dat ze vijf kleine kinderen hebben.

Jeanne is boos op Jef omdat hij niet wil behangen. Jef laat Jeanne enorm schrikken; volgens Odilon is er sprake van voodoo. Ondertussen denkt Betty dat ze haar aantrekkingskracht voor mannen kwijt is. 16 24 maart 1997 Betty is getuige van een verkeersongeval (striptease francais). Jef wil een nieuwe biljartkeu kopen, maar Jeanne wil een videorecorder.

Het Bewoonbare Land - Vu Research Portal

18 Laatste aflevering met Aron Wade en Danaë Van Oeteren 7 april 1997 Nadat de kapper zijn prijs verhoogt en Jeanne daarnaast ook regelmatig een duur schoonheidssalon wil bezoeken, slaat ze de huur op. Dit wordt niet in dank afgenomen door de studenten: ze gaan in staking - striptease francais. Nr. serie Nr.

Door een misverstand denkt Odilon dat Jef en Jeanne hun huis verkopen en stuurt potentiële kopers op hen af. 2 8 december 1997 Lus verzorgt tijdelijk een boa constrictor. Jeannes moeder heeft een vriend, maar Jeanne denkt dat hij een bedrieger is. Dieter probeert nota's van Daisy, een goede studente, vast te krijgen (striptease francais).

3 15 december 1997 Volgens Mimi nemen zowat alle studenten in Leuven drugs. Jeanne merkt op dat haar studenten zich verdacht gedragen en concludeert dat ook zij drugs nemen (striptease francais). Samen met Mimi en Ria zet ze een actiecomité op. De studenten willen Ria verrassen met studentikoze cadeaus. 4 22 december 1997 Jo en Dieter hebben een blind date.

Jef heeft een man uitgescholden, niet wetende dat dit een belastingcontroleur is. Deze dreigt nu een doorlichting te komen doen. striptease francais. 7 12 januari 1998 Omdat Jef enkel nog aandacht schenkt aan zijn orchideeën, is bij Jeanne de maat vol en ze vertrekt naar haar moeder. De jongens nemen het op voor Jef, de dames voor Jeanne.

8 Gastoptreden van Isabelle A 19 januari 1998 Jeanne bespioneert de buren nu ze via Mimi heeft vernomen dat zangeres Isabelle A daar een appartement heeft gehuurd. Ria probeert te bewijzen dat ze niet het slechtste karakter heeft door de andere studenten tegen elkaar op te zetten. 9 26 januari 1998 Odilon en Jo maken een komische act en nemen zinnen op op tape - striptease francais.

Omdat hij dit niet wil opbiechten, laat hij een vals nieuwsbericht over de onveiligheid in Londen opnemen. Uiteraard worden de twee opnames verwisseld. striptease francais. 10 2 februari 1998 Nu Mimi een sauna heeft gekocht, wil Jeanne er ook een. Jef is van mening dat hij die zelf veel goedkoper kan maken en start met de werken.

Latest Posts

Schuur Huren Voor Feest

Published May 22, 24
3 min read

Thara Feest

Published May 14, 24
7 min read

Checklist Voor Het Organiseren Van Een Feest

Published May 07, 24
7 min read